Zaujimalo by ma, kde si to davali robit a ci maku metody akreditovane. Ale nesuhlasim, ze robia len porovnavanie. Citala som viac clankov a riesili aj to, ci vyrobok obsahuje to, co je deklarovane na obale. Porovnavali potom az vyslednu kvalitu. Mne sa moc nepaci porovnavanie roznych kvalitativnych skupin spolu, ale spotrebitel to asi oceni. Zas jasne, ze ked si kupim najnizsiu kvalitu nemozem cakat napr. vysoky podiel masa tak ako u vyssej kvality (ktora primerane k tomu aj stoji).
Marco, ako myslis ze sa hybe rozdiel jednotlivych parametrov suchych krmiv tesne po vyrobe a baleni a pred koncom spotreby? Lebo u potravin je to minimum. Obsah soli, mnozstvo masa, tuk...
lebo vyrobok by mal byt vyhovujuci rovnako na zaciatku aj na konci spotreby. Vsak to vyrobca aj deklaruje, ze si vyrobok do konca tejto doby zachovava urcite vlastnosti