"Dnes vím, že člověk, který má všech pět pohromadě a jen něco zná o psech, se foxteriérovi vyhýbá obloukem" Zdena Frýbová "Neexistuje pes, který by měl vlastnosti foxteriéra"Zdena Frýbová Všetko začína a končí v hlave
Hej, nechávam Zas som si nechala to posledné z vrhu (Aj Maňás sa narodil posledný). A ad pevné nervy - ani nevieš jak pevné ich potrebujem, bo priateľ sa rozhodol vrátiť k záprahu, takže si ich vybral do tímu rovno 5 Ano, fakt máme doma 6 šteniat
"Dnes vím, že člověk, který má všech pět pohromadě a jen něco zná o psech, se foxteriérovi vyhýbá obloukem" Zdena Frýbová "Neexistuje pes, který by měl vlastnosti foxteriéra"Zdena Frýbová Všetko začína a končí v hlave
Jo... Protestovala som, snazila som sa ho aspon presvedcit, ze 4 mu stacia, ale z toho piateho co som chcela este predat zacal rast taky brutal pes, ze nakoniec zostava aj ten. Obesim sa Aj ked vlastne na pocet psov je to teraz vyrovnane, ja 6, on 6
a nie je to taka trochu skoda?ako v tom,ze mat to iste,ci nie je lepsie mat z toho aj z tamtoho
Keby to boli psy na chov, tak by to skoda bola, ale to su psi na sport, to je trochu ine. Musheri to takto bezne robia, Zavodny tim je aspon silami pekne vyrovnany, u nich aj rok rozdiel vo veku na tom vykone citit a potom sa to tazko zladi dokopy. A prave je vyhoda, ze ich mame od malicka, ze vidime tie povahy a vlohy - som inak normalne zvedava, ci sa nam tie terajsie predpoklady potvrdia aj v dospelosti.
Nazory vyjadrene v prispevkoch vychadzaju z mojich skusenosti s vlastnymi psami a zo studia literatury. Nemam zlozene ziadne skusky. Som uplny laik. Kazda rada je bez zaruky a pouzitie na vlastne riziko. Ak mate pochybnosti, vyhladajte odbornu pomoc.