Vadi mo to cakanie u lekara. Jeden blby papier a hodinu v cakarni, kym ho podaju cez dvere? Nechapem, preco maju 20 min pauzy po tom, ako niekto vyde von kym vezmu dalsieho Edit: ok, tak to nebude hodina, ale viac a traja ludia v cakarni
A kde sa ona prezentuje, ze vam vadi? Ja som o nej roky nepocula
Nothing's ever lost forever, it's just caught inside the cushions of your couch and when you find it you'll have such a nice surprise. ______ @haku.groen
Nazory vyjadrene v prispevkoch vychadzaju z mojich skusenosti s vlastnymi psami a zo studia literatury. Nemam zlozene ziadne skusky. Som uplny laik. Kazda rada je bez zaruky a pouzitie na vlastne riziko. Ak mate pochybnosti, vyhladajte odbornu pomoc.
Ja mám bicana rada, raz sme boli a rodinou v 5proti5 a strašne fajn bol.
Nazory vyjadrene v prispevkoch vychadzaju z mojich skusenosti s vlastnymi psami a zo studia literatury. Nemam zlozene ziadne skusky. Som uplny laik. Kazda rada je bez zaruky a pouzitie na vlastne riziko. Ak mate pochybnosti, vyhladajte odbornu pomoc.
A ak mi niekto extrémne vadí, tak je to Boris Filan!