Bude to vyzerat ze som voci nemu zaujata - ano, momentalne som, a to odkedy zneuzil svoje moderatorske prava. A pomozem si citatmi z jeho prispevkov, kedze dokonale vystihuju, preco je nebezpecne aby dalej moderoval.
Exor píše:je mi na grc, ako to prevraciate. Ja som sem ľudí nevolal. Bol som upozornený, že debata sa tu otvorila a bola to práve jedna z báb, ktorá si tu založila nový nick. Napísal som niečo v duchu, že kto je tu registrovaný a chce pokračovať, môže tu. Ale nikomu som nehovoril, aby sa registroval, prípadne ma bránil. Mnohých tých ľudí, čo sa vyjadrovali na mojom profile ani nepoznám. Ten príspevok mal 70 zdieľaní a cez 280 likov. Takže to chápete trochu zle.
Casy prispevkov si mozete skontrolovat sami

Vsetky prispevky svojich podporovatelov do diskusie schvalil on sam - ano, aj ten ktory nemal za ucel nic ine nez nadavat pukovi. Cim on osobne nastavil ton diskusie a moderovaci level.
Po tomto som upozornila adminku na zneuzitie prav a napisala ostatnym moderatorom (v teme ktoru Exor mohol vidiet), vacsina sa nevyjadrila a jedna napisala ze jej to tiez smrdi ak to je jedina moderatorska aktivita po dlhej necinnosti. Dufali sme teda, ze sa Exor chyti za nos a dalej prava zneuzivat nebude.
Exor píše:Ja som práveže celý čas dúfal, že zareaguje iný moderátor, keďže diskusiu sledoval a zapojil sa do nej. Keby som zmazal už predtým, bol by som aj obvinený už predtým zo zaujatosti, čo sa aj stalo. Avšak nikto iný nezasahoval a vidíš, Puk sám priznáva, že to prehnal. Ano prehnal. Keby to bolo v inej téme, nič sa nestane. Ale objektivita vo vlastnej téme sa dokázať nedá. Môj názor je, že mal zasiahnuť niekto iný. A v čase, keď som nemohol reagovať a brániť sa, som to skrátka zmazal.
A preto neoslovil ziadneho ineho moderatora aby to premazal, nepresunul ho napriklad do kosa, aby sa o nom dalo bavit, ale rovno ho zmazal. A spravil to ledva 10 minut potom co ho Puk napisal, takze ani necakal na to kym to zmoderuje niekto iny.
No a na zaver uz len cely vypis logov exorovych moderatorskych akcii za posledne 3 roky